fbpx

Sünnipäevad

Luke mõis on vaimustav koht, kus pidada sünnipäeva, nii laste kui ka täiskasvanutele. Luke mõis pakub erinevaid tegevusi kuidas sisustada oma sünnipäeva. Mitmekesist menüüvalikut ning kõikide Teie soovide arvestamist peolaual. Kõik toidud valmistakse Luke mõisa Kärnerimajas. Luke mõis teeb kõik, et Teie sünnipäev läheks nii nagu Te soovite ning Te ei peaks ise millegi pärast muretsema.
Pakutava menüü leiate:https://lukemois.ee/ettetellitav-menuu/ 
Luke mõis pakub ka sünnipäeva juurde erinevaid tegevusi, täpsem info on saadaval:

http://lukemois.ee/teenused/elamused/

http://lukemois.ee/teenused/tootoad/

Kärnerimajas on võimalik pidada üritust kuni 20 inimesele. Soovides tervet Kärnerimaja ainult oma seltskonna päralt mai- september on lisandub renditasu 30€/tund. Talveperioodil oktoober- aprill ja suveperioodil kui kohvik on kinni, lisandub renditasu 30,00€/h kõikidele üritustele.

Käsitöökoda sobib kasutamiseks kuni 35-le inimesele. Käsitöökoja rent on 40€/tund.

Sünnipäeva pidamisel paviljonis lisandub toitlustushinnale 50€.

Suveperioodil on võimalik üritust pidada ka pargialal ja kultuuriaidas, inimeste arv kokkuleppel. Pargialal ürituse pidamisel lisandub toitlustusele pargiala rent vastavalt inimeste arvule. Kultuuriaidas kultuuriaida rent.

 

Luke mõis ei luba teisi toitlustusettevõtteid Luke pargi territooriumile toitlustama. Lubatud on ainult pikniku pidamine oma toidukorviga. Pikniku pidamine kuni 10 inimest on tasuta. Kärnerimaja. Käsitöökoda ja Kultuuriaita ei ole võimalik kasutada oma toiduga ning kööki välja ei rendita!

Menüü nr 1

Praad, magustoit/ kohv/tee/ vesi/leib/ maitsevõi hind 20€ inimene, hind ei sisalda alkoholi ega ruumirenti. Sobilik ürituse pidamiseks kuni 2h. 

Menüü nr 2

Praad, magustoit, juustuvalik, puuvilja valik,  suupisted 7 erinevat sorti,  kohv/tee/ maitsevesi/ maitsevõi/ leib 30€ inimene, hind ei sisalda alkoholi ega ruumi renti. Sobilik ürituse pidamiseks kuni 5 h.

 

Tegemist on näidismenüüga ja on mõeldud inimestele, kes ei soovi menüü kokku panemisega ülemäära pead vaevata. Tavaliselt läheneme igale üritusele personaalselt ja paneme menüü kokku vastavalt ürituse eripärale ja vastavalt sellele kujuneb ka hind.