Hea Luke mõisa sõber!
15. märtsi töötuba jääb ära! Kui olukord parem leiame ehk uue aja😉
Luke mõis annab ka teada, et hetkel me ajavahemikku 13.märtsist kuni 1.maini tellimusi vastu ei võta ehk siis kahjuks meie juures sellel ajal üritust pidada ei saa! Kui olukord laheneb varem anname teile teada!
Suveplaanidele oleme endiselt avatud🙂 Aga hetkel soovime ka omalt poolt teha kõik, et kriis mööduks võimalikult kiiresti…Ja hoiame pöidlad pihus, et mais saame ikka koos teiega hooaja avada ja kõik suveplaanid saaksid ikka teoks😉
Nagu eile avaldasime, siis hetkel me suvekontserdite pileteid müüki ei pane enne kui oleme kindlad, et kontserdid toimuvad. Ehk siis tavapärane aprilli soodusmüük ja piletite müüki panek lükkub edasi kuni olukord on paranenud ja on lubatud jälle üritusi pidada ning saab olla kindel, et meie üritused ei põhjusta kellegi tervisele otsest ohtu. Kui piletid ükskord müüki tulevad, tuleb ka kindlasti soodusperiood, nagu meil tavaks olnud. NB! Hetkel ei ole plaan ühtegi kontserti ära jätta!
Hoidke end ja oma tervist! Kodus leiab ka palju põnevat teha ja ehk kasutate aega asjade ja tegevuste jaoks, mis muidu tahaplaanile jäid ja milleks muidu aega ei leidnud.😊
Luke mõis