Hea õpetaja!
Kuna 16. märtsini on võimalik KIKist taotleda toetust keskkonnateemalistele õppeprogrammidele, siis on Luke mõisal üks tore UUDIS ka seoses õppeprogrammidega. Alates sügisest pakume uut programmi VANAST UUS.

Muidugi teeme endiselt ka neid toredaid programme: kevad mõisapargis, sügis mõisapargis, Loodust uurima koos kaisuloomaga ning Mõisalaste mängud looduses.

Programmis VANAST UUS tutvume erinevate looduses leiduvate ja koduses majapidamises üle jäävate materjalidega, mis sobivad meisterdamiseks. Saame teada, mis on taaskasutus. Paneme lapsi kaasa mõtlema ja kaasa rääkima erinevatest keskkonnaprobleemidest ning arutlema, kuidas iga laps saaks positiivsetele muutustele ise kaasa aidata. Programmi esimeses osas meisterdame käsitöökojas taaskasutusmaterjalidest ühe eseme ja teises osas omandame teadmisi ja kogemusi keskkonnaprobleemidest läbi maastikumängu.
Programm on sobilik 1-4 klassile.
Rohkem saad programmide kohta lugeda siit: https://lukemois.ee/teenused/oppeprogrammid/