Head Luke mõisa sõbrad! Meil on hea meel teile teada anda meie selle aasta esimesest suuremast uudisest. Meil said valmis Luke mõisaga seotud 14 ajaloolisest maalist tehtud trükikoopiad ning nad on kenasti raamitud sarnaselt ehtsatega. Sama uhked, kui ehtsad! Suur ime juhtus tänu Frank von Knorringule. Ja juba varsti, Luke mõisa hooaja avaüritusel on need kõikidele näha just valminud valitsejamaja uues näitustesaalis. Pane aegsasti see kuupäev kalendrisse – pühapäev, 24.mai ja loomulikult on siis Luke mõisas taas avatud ka kohvikud!

Maalide trükikoopiate tegemist toetasid kohaliku omaalgatuse programm ja Frank von Knorring. Valitsejamaja etenduste- ja näitusesaali rekonstueeritimist toetasid Leader program, Tartumaa Arendusselts. Omaosalust aitasid katta sajad Hooandjad, SA Luke Mõis ja Nõo Vald. Suured tänusõnad siinkohal kõikidele toetajatele!
PS! Üks väike foto ühest üles minevast trükikoopiast. Rohkem saad näha avaüritusel😊